Sivut

tiistai 17. joulukuuta 2013

Onko syyttömällä kansalaisella mitään perustuslain- ja ihmisoikeissuojaa Suomessa?

Lehikoisen avoin kirje Helsingin hovioikeudelle ja korkeimmalle oikeudelle.

---- kirje ----

Onko syyttömällä kansalaisella mitään perustuslain- ja ihmisoikeissuojaa Suomessa?

Olette tuominneet syyttömän yrittäjän ohittaen kaikki kansalaiselle kuuluvat lait- ja perusoikeudet! Eikä antamanne tuomiot perustu mihinkään lakiin. Kysymys on omaisuudensuojan murtamisesta! Professori Hannu Tapani Klami laati tuomion purkuhakemuksen KKO:lle, jossa hän korosti sitä tosiasiaa, että näin ei voida tuomita laillisesti !!! Hän sanoi, ettei hän tiedä yhtään vastaavanlaista tuomiota Suomen oikeushistoriassa, jossa on murrettu kansalaisen omaisuuden suoja.
Onhan yli 2000 vuotta sitten roomalaisessa oikeudessa, myös vahvistettu; että "ihminen joka ei omista mitään ei voi hallita mitään"!
Valistusajan euroopassa vahvistettiin, myös kansalaisen omaisuuden suoja loukkaamattomaksi! Nyt kaksi ylintä tuomioistuinta ovat "sulkeneet syyttömältä suomen kansalaiselta oikeuden suojatien, ettei hän voi vaatia laillisia oikeuksiaan"

Minulle ex. helsingin hovoikeuden presidentti lausui 1991,että "Teillä ei ole mitään oikeutta Suomessa. Teidän tulee hakea kaikki oikeutenne ulkomailta"!

Toivotan Teille kaikille netti-ystävilleni;

JUMALAN SIUNAAMAA JOULUARAUHAA!

Ihmioikeusloukkauksen uhri Hannu Tapani Lehikoinen.

----

Oikeustapauksen keskeinen aineisto löytyy tästä linkistä >

Lehikoisen puolesta julkaissut: Hannu Kuukkanen

1 kommentti:

  1. Lehikoisen väitteen takana seisoo Suomen asunto-osakeyhtiölaki ja Asunto Oy Lauttasaarentie 4:n yhtiöjärjestys ja osakeluettelo.
    http://www.etelatuonti.fi/OIKEUS/yhtiojarjestys.html
    http://www.etelatuonti.fi/OIKEUS/osakasluettelo2005.html
    Näihin liittyy rakennusvalvonnan virallisesti leimaama ja oikeaksi todistama kellarivarastojen todellinen käyttötarkoitus talon pohjapiirroksessa "Myymälän varasto" ja toisessa "Liikkeiden varastoja". http://www.etelatuonti.fi/OIKEUS/pohjapiirrokset2.html
    Nämä lailliset omistuksen kirjaavat dokumentit on hyväksynyt Helsingin raastuvanoikeus mutta kumonnut Helsingin hovioikeus ja korkeinoikeus epämääräisin selityksin ja vailla laillisia perusteita. Lue päätökset aineistosta: http://www.etelatuonti.fi/OIKEUS/hakemisto.html

    VastaaPoista