Sivut

lauantai 15. marraskuuta 2014

Interesting information for readers of my Blog. Tilastotietoa lukijoista tässä Blogissa, sekä aiheesta yleensä

Lehikoiselle oikeutta Blogin tarkistettu tilanne 30.12.2014. Aluksi lyhyt engalnninkielinen esittely Blogin lähtökohdista ja lopussa suomenkielinen teksti suomalaisille lukijoille.

------------------ Briefly in English----------------


Interesting information for readers of my Blog

In a previous professional life I was the research scientist of Media sector. For this professional reason I have followed carefully the development of the reader amounts (6 878 a year. My total web information about this case covers 28 000 readers a year) and the countries they come from USA and Russia and several other countries around the world). Even the servers and browsers you use tell me a lot.  

For example, most of the readers of these illegal judgement issues in
Finland have interest in USA especially.
In Finland this kind of information is very limited to get published in newspapers because of the self censorship of Finnish publishers. They serve the political majority of Finnish government being quiet about the illegalities of the Finnish legal system representatives.

I have collected a bunch of cases in my other Blog. Please visit and read (in Finnish but use browser translator).
Cases of the miscarriage of justice in Finland
https://www.otakantaa.fi/fi/hankkeet/121/osallistuminen/253/keskustelu/

Lehikoinen of the South-Import case. All documents. The first document is a short brief in English. Notice, that the legal documents are pictures but many of them, the most important ones have been commented by text, so you may read them by the browser's translator.
If you’ll need any proper information about any of the cases, please contact me via Blogger.

------------------Suomeksi laajemmin----------------------

Blogilla on kaikenkaikkiaan 6 878 eri lukijaa vuodessa, ~570  lukijaa kuukaudessa (22.11.2015 on 9262 lukijaa).
Yhdysvallat ovat kärjessä, eli USA:ssa seurataan aktiivisesti sivua. Tämä saattaa johtua Venäjän tilanteesta? USA:ssa seurataan aktiivisesti mitä Suomessa tapahtuu. Ja tapahtuuhan täällä. Oikeuslaitosten käytännöt alkavat ikävällä tavalla muistuttaa toisiaan.
Suomalaisten ja USA:n lisäksi lukijoita on myös useasta muusta EU maasta, myös Venäjältä ja Aasiasta.

Etelätuonnin sivustoilla vierailuja on ollut tänä vuonna yhteensä
23 410 kpl

Jos arvioidaan, että yrityspuolella (yritys ei ole kovin aktiivinen, koska sen vetäjä ja ainut työntekijä on eläkkeellä) olisi n. 2000 vierailua, loput ovat oikeustapausaineistoon tutustuneita, tai sekä, että - eli n. 21 000 kpl Nämä vierailijat ovat pääasiassa suomalaisia.

Kokonaissaldo viestinnän osalta on
lähes 28 000 lukijaa vuodessa

Se ei ole vähän tämän tyyppisessä - "ei mediaseksikkäässä" -  asiassa.
Kiitos kaikille asian etenemistä seuraaville.

Uusi oikeudenkäyti on menossa, katsotaan saadaanko siinä aikaan todellista oikeutta, vai saako hyvävelijärjestelmä ja kollegiaalinen oikeuslaitoksen suojamekanismi toimia edelleen Suomessa, VAI saadaanko täällä jo pikku hiljaa kaikille tasapuolista ja lakiin perustuvaa oikeutta tuomarin laajan "harkintavallan" sijasta.
Kun johonkin tapaukseen on olemassa selkeä lain kohta ja sitä vastaava vahva, lainvoimainen asiakirja, sitä on kunnioitettava ja noudatettava kaikissa oikeusasteissa.

Mielenkiintoista oli, että kun asianajaja vei uuden jutun kansliaan, sieltä todettiin närkästyneenä tyyliin: "kun tämä tapaus on ollut niin ikävästi esillä". Eli oikeuslaitoksen virheitä ei saisi tuoda julki, se saattaa vaarantaa oikeusturvan Suomen oikeuslaitoksessa. Katsotaan mitä tapahtuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti