Sivut

torstai 7. kesäkuuta 2018

Miksi ulkomailta seurataan Lehikoisen oikeustapausta?

Oikeusministeriön korruptionvastainen yhteistyöverkosto vaikuttaa olevan pelkkää paperia.
Aika alkaa valua loppuun ja mitään ei oikeasti ole aikaansaatu tässä toiminnassa. Vaikutelma on, että projekti on perustettu puhtaasti EU:ta hämäämään.
Linkki sivuille: http://oikeusministerio.fi/hanke?tunnus=OM050:00/2017

Lehikoisen oikeustapaus näyttää kiinnostavan ulkomaisia vierailijoita erityisesti.

Tilastojen mukaan: Yhdysvallat 9757 vierailijaa, Venäjä 904 vierailijaa, Ukraina 344 vierailijaa, Saksa 84 vierailijaa, muiden muassa. Jokainen uusi artikkeli tuo uuden erän ulkomaalaisia lukijoita. Venäläisten osuus on joukossa kasvava.

Blogi on käytännöllisesti katsottuna suomenkielinen muutamaa artikkelia lukuunottamatta.
Selainten käännösohjelmilla voidaan jonkin verran ymmärtää tarinaa mutta paljon jäännee arvailujen varaan.
Yksi taho, jota ei käännösongelmat estä, on eri maiden tiedustelupalvelut.
Blogin tilato kertookin, että n. ¾ vierailleista asiakkaista, tulee Linux koneista. Tämä taas kertoo, että asialla ovat joko instituutiot tai oppilaitokset. Siitä voimme päätellä edelleen, että lukijoiden mukana on myös tiedusteluhenkilökuntaa.

Nykyisen hybridisodankäynnin keinoihin kuuluu vahvasti sisäinen mielipidevaikuttaminen. Trollaukseen verkosta haetaan varmasti aseita. Samoin ei ole pois suljettua, että vihamieliset valtiot etsivät oikeusjärjestelmämme heikkoja kohtia. Jos saadaan selvitetyksi, että suomalainen oikeusjärjestelmä on korruptoitavissa se on yksi erittäin merkittävä vaikutuskanava. Onko Suomella varaa antaa tällaisia signaaleja vieraille valtioille? Kun virheellisiin oikeudenpäätöksiin ei puututa niitä oikaisemalla, ei voi jäädä muuta käsitystä, kuin että oikeusjärjestelmä on puolueellinen ja sitä kautta korruptoitunut ja sen päätöksiin voidaan pysyvästi vaikuttaa.

Myös poliittinen oikeusvalvonta on osoittautunut ”nukkuvaksi” lenkiksi oikeuden toteutumiseksi. Tämä kertoo, että kaikki on Suomessa mahdollista, kun vain etsitään käsiin tarkoituksiin sopivat henkilöt.
Omaisuudensuoja voidaan todeta heikoksi. Mm. jos haluat omistaa Suomessa jotakin korvauksetta, se käy päinsä etsimällä ”sopivat” henkilöt ja heidän sopimalla ”sopivalla” oikeuden päätöksellä. Oikea omistaja leimataan syylliseksi ja kaiken kukkuraksi oikeuskäsittelyjen maksumieheksi.

Kuinka se tehdään. Hae ohjeet täältä:

http://etelatuonti.fi/OIKEUS/hakemisto.html

1 kommentti: