Sivut

lauantai 13. huhtikuuta 2013

Toinen kirje oikeusministeri Anna-Maija Henrikssonille

Hyvä Oikeusministeri Anna-Maija Henriksson

En ole toistaiseksi saanut, 4.3.2013, lähettämääni kysymykseen vastausta, tai edes tietoa, että se on toimistossanne vastaanotettu.

Asiaa tarkentaakseni liitän tähän kirjeeseen muutaman linkin tuomiota koskeviin asiakirjoihin: Tämä ensimmäinen linkki kertoo, että hovioikeuden tuomiossa on tehty mm. asiakirjan tekstin kirjoitusmuodon manipulointi.
Samassa dokumentissa kerrotaan myös muista oikeudenkäynnin epäkohdista ja virheistä, joilla on evätty oikeudenmukainen oikeuskäsittely hovioikeudessa ja korkeimmassa oikeudessa. Alustava päätös Euroopan Ihmisoikeustuomiokunnassa, tällä näytöllä, oli positiivinen.
http://www.etelatuonti.fi/OIKEUS/EUnihmisoikeustuomiokunta.html#tekstimuutos

Oikeustieteen professorin lausunto hovioikeuden päätöksestä:
http://www.etelatuonti.fi/OIKEUS/hovioikeus.html

Hakemus korkeimmalle oikeudelle. Siinä esitellään hovioikeuden tuomion epäkohdat. Se tuotti hovin virheellisin perustein tehdyn päätöksen siunaamisen "oikeutena" ja valitusoikeuden kieltämisen:
http://www.etelatuonti.fi/OIKEUS/korkeinoikeus.html

Tämä seuraava linkki vie Oikeusministeriölle osoitettuun valitukseen:
http://www.etelatuonti.fi/OIKEUS/oikeusministerio.html

Tämä seuraava linkki vie Oikeusasiamiehelle osoitettuun valitukseen:
http://www.etelatuonti.fi/OIKEUS/oikeusasiamies.html

Mikään toimenpide, Raastuvanoikeuden kahta puoltavaa tuomiota lukuunottamatta, sekä EUn Ihmisoikeustuomiokunnan alustavaa puoltoa asiassa, ei ole tuonut oikeutta asiaan (viitaten asiakirjoihin, tämä ei ole mielipide). Asiaan liittyy myös joukko muita muistioita ja asiatietoa, joka tukee vaatimusta uuteen, puolueettomaan käsittelyyn. Tuomioiden virheellinen menettelytapa velvoittaa, että vaadittu hovioikeuden/KKOn tuomion purku on aiheellinen ja oikeudenmukainen.
Voitteko selittää ja perustella minulle ja Hannu Lehikoiselle, miksi tätä ei ole tehty ja näyttää siltä, että ei tulla tekemäänkään.

Alla linkki merkittävään osaan oikeuskäsittelyn aikaisesta aineistosta. Alkuperäiset kopiot nimineen saa pyytämällä asianomaiselta Hannu Lehikoiselta; hannu.lehikoinen@etelatuonti.fi tai south-import@co.inet.fi tai allekirjoittaneelta.
Henkilö on 77 vuotias ja 33 vuotta kestäneen oikeuskäsittelyn turhauttama ja näännyttämä. Hän tarvitsee ympäristön tukea ja sitä olen hänelle tarjoamassa omalta vähäiseltä osaltani.

Suomen kansalaisten todellisen oikeusturvan nimissä: mikäli en saa tähän kirjeeseen kuittausta, että kirje on vastaanotettu, teiltä kahden viikon sisällä katson sen merkitsevän, että olen saanut teiltä luvan julkaista tämän kirjeen.
Mikäli en saa tähän kirjeeseen minkäänlaista asiavastausta, kuukauden sisällä tämän kirjeen lähetyspäivästä, katson myös, että olen oikeutettu julkistamaan tämän kirjeen.

Tällaista epäkohtaa oikeuskäytännöissä ei voi haudata vaikenemalla.

Linkki aineistoon: http://www.etelatuonti.fi/OIKEUS/

Virheitä tekevät ihmiset oikeudessaksi mutta virheet on korjattava.
Oikeutta kunnioittaen: Hannu Kuukkanen, erikoistutkija, eläkkeellä

P.S. tähän kirjeeseen en ole saanut edes tuota pyytämääni vastaanottokuittausta. Oikeuden toteutuminen Suomessa ei näytä kiinnostavan oikeusministeriä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti