Sivut

sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Asunto-osakeyhtiö Lauttasaarentie 4:n isännöintitoimisto kieltää käyttämästä isännöitsijätodistuksessa ja yhtiöjärjestyksessä olevia tietoja Etelätuonnin liikehuoneiston myynnissä.

Onko mokomaa ennen kuultu?

Kukaan ei osta huoneistoa näkemättä isännöintitodistusta ja sen kautta yhtiöjärjestyksen tietoja. Jos näiden dokumenttien sisältämää asiatekstiä ei saa mainita markkinoinnissa, sellainen on epärehellistä kaupantekoa ja asiakkaan harhauttamista. Tähän AsOy yllyttää tai jopa pakottaa. Tällainen vilppi ei ole heille kenties vierasta mutta muille on.
http://www.etelatuonti.fi/OIKEUS/AsOyMyynninEsto2008.html

Hallituksen puheenjohtaja Jussilan uhkauksessaan mainitsemaa omistusoikeuden siirtymistä liikehuoneistojen varastotiloissa ei ole tapahtunut oikeuden päätöksellä. Hovioikeus on vain päättänyt 1995, että se ei tiedä missä varastotilat sijaitsevat kiinteistössä (ei osaa lukea pohjapiirroksen tekstejä) ja hovioikeuden asiakirjaväärennöksen vuoksi viimeisimmässä päätöksessä lukee virheellinen yhtiöjärjestyksen sanamuoto johon EI voida laillisesti vedota missään instanssissa. Alkuperäistä Yhtiöjärjestystä ei oikeus ole pystynyt, eikä pysty, muuttamaan miksikään. SE on lainvoimainen osakkeiden myynnin peruste edelleenkin. Saman tiedon on näyttävä myös isännöitsijätodistuksessa.

Miten tällainen käytös AsOy:n puolelta on selitettävissä? Sitä voisi kutsua haitanteoksi ja laillisen oman omaisuuden myynnin estämiseksi.
Osakasluettelossa ja yhtiöjärjestyksessä on kirjattu osakkeille kuuluvaksi kaksi myymälää ja kaksi varastohuonetta! Tätä totuutta ei ole todellisuudessa muutettu miksikään missään oikeudenpäätöksessä - siis toisin kuin mitä AsOy väittää vilpillisessä perustelussaan.

Alkuperäiset osakekirjat määrävät, että yhtiöjärjestystä ja osakeyhtiölakia on noudatettava! AsOy ei noudata! Siitä koko tämä soppa on lähtenyt liikkeelle.

Varastotilat on määrätty ja merkitty selkein tekstein kahdessa pääpiirustuksessa hyväksytyiksi LIIKKEIDEN VARASTOIKSI!
http://www.etelatuonti.fi/OIKEUS/pohjapiirrokset2.html

SE että AsOy Lauttasaarentie 4 ei pysty osoittamaan edellämainittujen, edelleenkin lainvoimaisten dokumenttien perusteella olemassa olevaa varastotilaa Etelätuonnille / Lehikoiselle, tai uudelle omistajalle, ei ole Etelätuonnin tai Lehikoisen vika, eikä voi olla mitenkään osakkeiden myynnin este jos ostaja saa sen rehellisesti tietää.

Tämä "myyntikielto" on yksi AsOy Lauttasaarentie 4:n hallituksen henkisen pahoinpitelyn välineistä, jolla se pyrkii tuottamaan Etelätuonnille maksimaalista haittaa, jotta Lehikoinen saataisin murtumaan henkisesti ja muuttamaan yhtiöjärjestyksen teksti AsOy:lle edulliseen muotoon, vastaaman laitonta myymälöiden varastotilojen haltuunottoa. Yhtiöjärjestyksen muutosta AsOy:n edusmiehet ovat yrittäneet monin eri keinoin. Tämä on vain yksi niistä.
Lue koko tarina ja ihmettele, ovatko hovioikeudelta saadut lakiin perustumattomat päätökset oikeutta vaiko ystävänkauppaa:
http://www.etelatuonti.fi/OIKEUS/


Linkit:
Yhtiöjärjestyksen teksti: http://www.etelatuonti.fi/OIKEUS/yhtiojarjestys.html

Väärennetty yhtiöjärjestyksen sanamuoto hovioikeuden päätöksessä 1995: http://www.etelatuonti.fi/OIKEUS/Hovioikeus1995.html

Raastuvanoikeudenpäätöksiä oli 5 kpl Lehikoisen hyväksi jotka kaikki käännettiin päinvastaisiksi hovioikeudessa ja siunattiin KKO:ssa. http://www.etelatuonti.fi/OIKEUS/raastuvanoikeus.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti