Sivut

lauantai 29. maaliskuuta 2014

Johannes Koskinen ei vastaa kirjeeseen

Lähetin Johannes Koskiselle (perustuslakivaliokunnan puheenjohtaja) kirjeen viime vuonna syyskuussa. Vastausta ei ole toistaiseksi näkynyt tai kuulunut.
Aiheina oli mm:

- Oikeusasiamies ei ole tehnyt, perusteettoman ja virheellisen tuomion ja tuomarin laittoman menettelyn korjaamiseksi mitään.
Kyseessä on omaisuudenriisto joka on ihmisoikeusrikkomus, joka ei vanhene
- Rakennusvalvonta ei pannut toimeen antamaansa riidanalaisten tilojen käyttökieltoa joka oli annettu rakennuslain vastaisen toiminnan vuoksi.

Mukana oli linkit aineistoon:
http://www.etelatuonti.fi/OIKEUS/oikeusasiamies.html

ja edellisen valituksen liite jossa on luettelo tuomiovirheistä ja EIS artiklojen loukkauksista:
http://www.etelatuonti.fi/OIKEUS/EUnihmisoikeustuomiokunta.html
EIT valitus ei myöskään vienyt asiaa eteenpäin. Istuimesta puuttui jäsen, joka olisi tuntanut Suomen asunto-osakeyhtiölainsäädäntöä. Leif Berg oli sitä mieltä, että tuomiot oli tehty väärin perustein ja ne tulisi purkaa.

Tuomion / tuomarin virheistä ja lakiin perustumattomuudesta on näyttöineen pitkä lista, joihin oikeusasiamies ei ole katsonut aihetta puuttua.
Tuomio on sisältänyt jopa asunto-osakeyhtiön yhtiöjärjestyksen tekstin manipuloinnin (väärennös) (http://www.etelatuonti.fi/OIKEUS/EUnihmisoikeustuomiokunta.html#tekstimuutos) tuomion perusteeksi. Jos tuollainen menettely ei aiheuta toimia Suomen oikeuslaitosta valvovissa elimissä, ei voi enää katsoa elävänsä oikeusvaltiossa.

Taustatietoa:
Lukekaa muutama tuomareiden ja juristien lausahdus tähän asiaan liittyen osoitteissa (osa teksteistä on ollut valaehtoista todistusaineistoa. Henkilönimet saatte pyytämällä):
http://www.etelatuonti.fi/OIKEUS/HovioikeudenUhkauksia.html
http://www.etelatuonti.fi/OIKEUS/HovinLaamanninPuhelu.html
http://www.etelatuonti.fi/OIKEUS/HOnPresidentinpuhelu.html


Kerroin kirjeessä myös että:
Julkaisen vastauksenne blogissani, sekä tämän kirjeen, kuten aikaisemmat asiaa koskeneet kirjeet. Blogilla on yli 1700 lukijaa (kasvava määrä), jotka mielenkiinnolla seuraavat tapauksen kehittymistä ja eri oikeusinstanssien toimintaa ja vastuunkantoa Suomessa.

Nyt lukijoita on yli 5200 (09.10.2014) tässä blogissa ja yhteensä Lehikoisen tapauksesta on ollut kiinnostunut vuoden aikana yli 25 000 lukijaa verkossa olevan aineiston kävijämäärät yhteenlaskettuna. Tämä tarkoittaa, että näin monta potentiaalia äänestäjää seuraa mitä asiassa tapahtuu tai ei tapahdu. Kuka poliitikko tekisi asian eteen jotain puhdistaakseen Suomen oikeuslaitoksen ja oikeusvalvonnan ryvettynyttä mainetta ja saisi jonkin verran lisä-ääniä? Ehkä juuri ne ratkaisevat äänet?

Suomen oikeuslaitoksen tila näyttää kiinnostavan myös muiden maiden kansalaisia. USA:n suunnalta, Ranskasta, Saksasta, Alankomaista, UK:sta, Ruotsista, Serbiasta,Venäjältä jopa Kiinasta on lukijoita sivustoilla käynyt myös. Google kääntäjä ja muut selainten käännösohjelmat antavat asiasta vähintäänkin yleiskäsityksen. Tapauksesta on blogissa myös lyhyt yhteenveto englanninkielellä. Ei kovinkaan imartelevaa luettavaa Suomen oikeuslaitoksen maineen kannalta ulkomailla.
Jos EIT valitukset saadaan torpattua jo Suomessa, se ei estä ihmisoikeusloukkauksista tiedottamista suoralla kirjoittelulla, tässä mailman verkossa, mitenkään.

1 kommentti:

  1. Johannes Koskinen ei ole edelleenkään vastannut kirjeeseen. Kiireitä ei ainakaan voi syyttää näillä aikatauluilla. Tämä osoittaa, kuinka vähän perustuslakivaliokuntaa ja sen puheenjohtajaa kiinnostaa oikeuden edustajien virheelliset tuomiot, oikeusvalvonnan tuomarikunnan tekojen peittely ja tuomarien suojeleminen ja suomalaisten oikeusturvan loukkaukset näiden toimien kautta.

    VastaaPoista